HOME

IZ GLAVE: SVE ŠTO STE ŽELELI DA KAŽETE A NISTE IMALI GDE DA ČUJETE

Iz glave je, već 22. godinu, u tri reči, radio talk show!
Emisiju slušajte ponedeljkom, sredom od 13.00 do 16.00 na programu Radija 34. U Kragujevcu i okolini na frekvenciji 88.9 MHz a kojekude preko live strema sa ovog sajta.
Pričam, pevam, emitujem muziku i delim nagrade.
Nešto iz arhive emisija “Iz glave” možete da ih preslušate ovde.
Nove priče, nadjite na you tube kanalu emisije, play lista – video stories.

[siteorigin_widget class=”Sydney_Latest_News”][/siteorigin_widget]

DONACIJE

Ako ste već kliknuli na link za donacije i došli ovde gde ste došli onda nema razloga da vam bilo šta objašnjavam.
Ostaje mi samo da vam se zahvalim.

 

WHAT THE FUCK IZ GLAVE!?

Sve što ste želeli da kažete a niste imali gde da čujete

Emisija Iz glave je radio talk show koji početkom avgusta 2016. godine ušao u 20. sezonu emitovanja. U svom terminu emisija je, po svim istraživanjima, svih ovih godina bila u samom vrhu slušanosti. O tome, uostalom, svedoči i odziv slušalaca prilikom uključivanja u program pogotovu kada su u toku nagradne igre.
O širem značaju i uticaju emisije Iz glave govore i brojni tekstovi i priliozi objavljeni kako u lokalnim tako i nacionalnim medijima kao i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je autor emisije dobio.
Nastala kao pobuna protiv represije koja je vladala devedesetih godina u Srbiji, pogotovu kada su u pitanju mediji, Iz glave se, posle “petooktobarskih demokratskih promena”, pretvorila u dnevnik naših lutanja u novom vremenu.
Od kultnog statusa do najslušanijeg radio talk show programa u regionu Kragujevca i Google statistike: “Iz glave” zahvaljujući “novim” tehnologijama slušaju u svim većim gradovima Srbije a i šire u okolini – u preko 70 zemalja, na svim kontinetima…
Inače, ako ćemo stručnim terminima, teorija radijskog izražavanja beleži ovu emisiju kao dva do tri sata kvalitetno – nekvalitenog programa, konkludentno lapidarnu paušalnost u njenoj punoj realnosti. U prevodu na srpski to bi bilo: džvanj – džvunj, mrtva voda – ladno more, muda – sarme, malo ovo – malo ono, tri ti guram dva ti vadim, čik pogodi šta ti radim.

REKLI SU O EMISIJI

If it wasn’t for the censorship, this is precisely what we wanted to do on BBC. This is indeed something completely different! – Monty Python

Sve što je Iz glave nepoželjno je pre svega zato što je, za palanački duh, čisto otelotvorenje kakofonije, muzika samog pakla. – Radomir Konstantinović

There’s no way to describe Iz glave. It’s just Iz glave! – Andy Kaufman

As you can see, we’ve had our eye on you for some time now, Mr.Miletić. – Agent Smith

Iz glave je debela emisija. – Radovan Šarenac

Iz glave je klasično proklizavanje kore velikog mozga, trajni poremećaj kore velikog mozga. – Miroslav Miletić

 

KONTAKT

Internet portal Iz glave upisan je 03.02.2021. godine u Registar medija koji vodi Agencija za privredne registre pod brojem IN001035 u formi – Samostalna elektronska izdanja internet portali.
Direktor Dragana Miletić
Odgovorni urednik Miroslav Miletić
Adresa: Kopaonička 13. Kragujevac, 34 000 tel 064 643 89 69 mail: izglaaave@gmail.com
Back to top button
Close