Draganino pismo Ani Brnabić

Poštovana premijerko Brnabić,
Znam da imate ljude, neko će vam preneti, pa da Vam kažem nešto važno. Ne trošimo mi mnogo struje, nego nas kradete na olovku. Bezočno nas drpišete, gulite nam kožu s leđa. Za vašu informaciju, mi već dugo sijalice i ne uključujemo, kuvamo noću po jeftinoj, pa ujutru nam na poslu pada glava od pospanosti. Ali džabe. Stigne račun sa statistikom da trošimo 89% skupe struje, ostalo hatala jeftina.

O sadržaju računa sam već pisala. I ne, niko ne zna da protumači. Jeste, tačno je, cena struje je niska, ali su nam i plate najniže. Za razliku od zaposlenih u Elektrodistribuciji. Ima li viška zaposlenih? Ma kakvi, posla sve više, kadrovi naviru.

Znamo da nas pljačkate,

Vi i drugari to ne krijete, sve karte na stolu su otvorene, zato, ne idite putem patetike. Naspram Vas su ljudi u kojima ključaju bes i gorčina od Grčića, Bajatovića, Mone, Zorane i svih vas koji ste gramzivi i pohlepni, bahati i licemerni do mere koja prelazi liniju čak i zombiranih građana.

Kradite i ćutite. Ne pominjite više sijalice i štednju struje. Kuvala sam deci čaj na alkoholom natopljenom komadu vate. Kupala ih uz sveću.

Ućutite, izrazito mi idete na živce, probijate mi terapiju, a to nije dobro. Pitajte mog muža zašto.

S poštovanjem,
Srdačno Vas pozdravljam.

Dragana Miletić

#PodržiIzGlave, donirajte, svaka donacija je dobrodošla, mora se plati struja a treba i za šećer :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close