Zašto me nema na radiju

Emisija je, hvala na mnogobrojnim pitanjima, živa i zdrava, a ja sam živ ali pitanje koliko sam zdrav. Od pre desetak dana imam dijagnozu – neoplasma laryngis. To bi vam u prevodu bilo – tumor grkljana.

Znam da zvuči tumorno i jeste tumorno samo ostaje pitanje kako je tumorno. Loše ili dobro.
To ću znati ovih dana kad stignu rezultati biopsije koju će mi raditi u petak, 28. maja. Posle toga znaću i kako i kojim putem dalje što se tiče mog lečenja.

fotografija Zorana Petrovića

Što se tiče emisije nadam se da ću sa njom nastaviti koliko već sledeće nedelje. Sreda, 2. jun mi se čini sasvim o.k. za novi početak. Kad kažem novi početak mislim i u radjskom i životnom smislu. Ali to je kod mene već decenijama isto – tako da jedno vuče drugo.

Ironično je bilo kada me je pre neki dan pozvala mediciska sestra i rekla: “Dodjite u četvrtak, na programu ste u petak.” Tako da eto, vidite, hteo ne hteo na programusam, sad da li na radio programi ili na programu za biopsiju – nije ni važno – na programu sam.

Idem potpuo spreman. Svi nalazi, počev od krvi, pluća, internističkih nalaza pa do negativnog testa na koronu su mi o.k. I miran sam, i ja sam o.k. Sve je dobro osim te male izrasline na poklopcu grkljana koju sam video na ekranu. Ona je krivac što trenutno nema emisije. No, rekoh va, uskoro eto me opet i na radiju i na fejzbuk strimu. i onda zna se #budedobro.

U medjuvremenu ako vam priče iz glave baš nedostaju posetite stranu – https://www.facebook.com/izglaveradio – imate dosta video priča koje su i sad aktuelne. Slično vas očekuje i na you tube kanalu emisije – https://www.youtube.com/user/izglave1 – idite na ovaj link, zapratite ako niste stranu i pogledajte ko zna koliko video priča ili delova iz “Operetsko – kabaretskog – oratorijuma – iz glave”. Pa nema skoro 500.000 pregleda tek onako. Ima tu intersantnih stvari sudeći po broju poseta.

Eto toliko od mene, da ne bude zabune i raznoraznih priča i tračeva.

U medjuvremen, vi – ne bilo vam zapovedjeno ako ste u mogućnosti donirajte. Koliko god možete – ako možete. Svaka donacja je dobrodošla. Kliknite ovde i sami odredite koliko ćete da donirate. Hvala vam u svakom slučaju.

Miroslav Miletić

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close