Želite li da postanete rokenrol star?

Dom omladine Kragujevac raspisao je konkurs za prvi po redu ROCK IT, muzički festival mladih autorskih bendova koji će biti održan 17.avgusta 2022.godine na prostoru Kneževog arsenala.
Pravo prijave imaju svi mladi autorski bendovi bez obzira na to da li imaju ili nemaju zvanično izdanje. Organizatori ovog konkursa pod “mladim bendom” podrazumevaju bendove čiji prosek godina ne prelazi 30 godina.

Bilo kako bilo, saberite se, podelite pa ako ispunjavate uslove prijavite se do 1.avgusta 2022.godine i to na mail domomladinekragujevac@gmail.com
U prijavi navedite: ime benda, 3 kompozicije u mp3 formatu, kratku biografiju sa datumom rodjenja svakog člana benda, fotogrsafiju benda bez logotipa i naravno, linkove (koje valjda imate) ka profilima na društvenim mrežama, Facebook, Instagram, You tube…
Imajte u vidi da prijava na konkurs ujedno predstavlja saglasnost svih prijavljenih bendova da organizator kompletan konkursni materijal može koristiti u promotivne svrhe bez prethodnog upita.
Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa i koji ulaze u konkurenciju za takmičenje biće objavljena na sajtu Doma omladine Kragujevac 05.avgusta 2022.godine –
Inače svaki od finalista imaće na raspolaganju 30 minuta za nastup uključujući dolazak na binu i odlazak sa bine. Što znači – što se brže penjete i silazite više ćete da svirate :))
Pobednički bend proglasiće stručni žiri nakon završetka predstavljanja svih učesnika i revijalnog nastupa.
Rokajte, ionako nam treba nova muzika u gradu.

Miroslav Miletić

#PodržiIzGlave – donacije su jedini izvor prihoda pa ako ste u mogućnosti, imate voljni element i smatrate da ovaj rad vredi nešto donirajte. U suprotnom nastavite da pratite rad #izglave, možda promenite mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button
Close